Video’s

Private video

Private video

Private video

Private video

Private video

Private video

Private video

Private video

Private video

Private video

Private video

Private video

Private video

Private video

Private video

Private video

Trailer Faeroer eilanden!

Faeroer 2017

Kgalagadi Transfrontier National Park

Sossusvlei en Naukluft Nationaal Park

Skeleton coast, Etosha, Bushman en Okavanga

Botswana

Oman

De chinese muur

Mongolië

30 reactie op “Video’s

 1. Ziet er mooi uit buren. Ik ben jaloers. Kunnen jullie er zo nu en dan iets opzetten dat niet helemaal goed ging? Anders wordt het zo’n ideaal vakantieverhaal.
  Hartelijke groet van Geert Bouw

 2. Hoi Annieke en Daan,

  Wauw, wat een prachtige beelden.
  Vol verwachting kijk ik uit naar de nieuwe beelden. Goede en fijne reis.

 3. Wat geweldig om jullie zo te volgen. Het is heerlijk dat we het op deze manier ook een beetje mee kunnen beleven.
  Veel liefs vanuit Bavel

 4. Geert en Marijke

  Wat een fantastische avontuurlijke reis die jullie maken en wij reizen mee vanuit onze luie stoel. Dus nu gaan we naar Teheran en zullen we een tijdje niets meer horen. Weer een heel andere cultuur, geniet er van, doen wij ook!!

 5. wil en theo

  Wat een prachtige foto’s, filmpjes en verhalen. Het is heel mooi om zo al jullie belevenissen te volgen. Een hele ervaringen om steeds met andere culturen in aanraking te komen. Heel wat anders dan een fietstochtje langs de Donau. Kijken uit naar de volgende verhalen .

 6. Supergave video’s! En leuk om jullie via deze site te kunnen volgen. Zo te zien hebben jullie al heel veel mooie momenten meegemaakt, en er zullen er vast nog veel meer volgen. Nog bedankt voor jullie leuke kaartje 🙂 Met ons drietjes gaat alles goed. Als ik jullie foto’s en video’s zie dan begint het bij mij wel te kriebelen qua reislust… maar veel verder dan een huisje in Centerparcs zullen we wel niet komen dit jaar, hahaha… lekker avontuurlijk 😉
  We wensen jullie nog veel plezier, veel mooie uitzichten, heerlijke relaxmomenten, interessante ontmoetingen en veilige kilometers toe. Groetjes van Frank en Kim

 7. Bomma en Dick

  Zijn het geheel met de vorige sprekers eens. En wij vonden gisteren de Highlandgames al zo geweldig. Met ingebouwde hoosbui! En dan te bedenken dat jullie nog niet op de helft zijn van al het moois. Genieten jongens!?? ? ? ?? ?️ ? ➡️

 8. hè hè, eindelijk weer eens echt bij- ook fotos gezien ( filmpjes zo op bertus’pc- bij mij stoppen ze weer)- moet zeggen dat de tr4anen me in de ogen springen bij die prachtige fotos van jullie in die grote zandbak. Wat een natuur- wat een foto’s- wat een lef- wat een ervaring, wat een pracht dochter en “aspirant- schoonzoon”(om met Bertus te spreken).
  Knuffel van mij voor jullie!!

 9. Wat is het leuk om jullie weer ff te volgen… Na 5 weken een mini-‘wereldreis’ te hebben gemaakt, met veel indrukwekkende ervaringen ben ik nu ook wat jullie avonturen betreft weer ‘geupdated’. Wat een schitterende foto’s en filmpjes, wat een natuur etc.
  Geniet er nog heel erg van! Lieve groet

 10. Dick en Bomma

  Wat gaat het toch snel! Lees ik—tot over twee maand— voor mijn gevoel zijn jullie net weg. Maar als ik fotos filmpjes enz. zie is het heeeeel veel. Wat weer een geweldige verhalen. Zijn benieuwd naar avonturen met mama en Bertus.( het meeste weten we almaar het zien is toch anders)heel veel plezier nog.XX

 11. Gaaf filmpje weer (jammer van het zeurliedje erbij ;-)). Ben zeker jaloers op al die mooie vakantieplekken. Heerlijk om nu in de zon zo vakantie te kunnen vieren. Geniet nog even!

 12. nog een x dan:
  ik schreef dat het me opviel dat je de enige zonnige foto van Borneo ( zo ongeveer) als teaser had genomen voor deze video en dat dat iets zegt over jullie mind-set: de zonnige kant zien.
  En ik schreef natuurlijk dat het nog 3 nachtjes was: dat jullie dan onze zonnige gezichten weer konden zien.
  Ik eindigde met een laatste viruele knuffel.
  Benieuwd of dit bericht nu wél geplaatst wordt: zal het voor de zekerheid eerst kopieren nu.

 13. Welkom thuis. Wat een gave reis. We hebben jullie steeds gevolgd, fantastisch, heel bijzonder om te zien hoeveel energie jullie er in stopten en genoten, bedankt.

Laat een bericht achter

© 2023. "Travelbug On The Road". Travelbug Overland Asia.