Een wereldreis ?!?

Een wereldreis?! Het is altijd al een droom… maar een droom lijkt nu steeds meer werkelijkheid!

Het begon allemaal tijdens onze zomervakantie naar Zimbabwe en Zambia. Tijdens het backpacken kwamen we regelmatig 4×4 auto’s tegen. Elke keer keken we vol belangstelling. We zijn meerdere stellen tegen gekomen die voor langere tijd op reis waren, o.a. van Afrika naar Zwitserland. Ook hebben we een lift gehad in zo’n auto, erg gaaf! Tijdens de zomervakantie hebben we gefantaseerd over alle mogelijke reisroutes: via zweden naar de Noordkaap, naar Azië en naar Zuid-Afrika, van Noord-Amerika tot Zuid-Amerika, van thuis tot Azië, etc etc.

Meer en meer begon het te kriebelen… Op de avond dat we thuis kwamen van de zomervakantie zijn we eens het internet op gegaan: hoeveel kost zo’n reis? Zijn er tweede hands auto’s te koop? Wat doe je met je huis? Hoelang moeten we nog sparen? Wat is handig qua werk? Hoe pak je nou zoiets aan?

Het lag even stil, maar na een paar weken waren we een avond naar de sauna en bleek dat we er allebei nog mee bezig waren geweest. Misschien dan toch volgend jaar al de beste periode? Hoeveel vrije dagen heeft Daan? Kunnen we dagen sparen en opmaken? En dan stoppen met werken? Van te voren een nieuwe baan zoeken? Hoe zit het met eigen praktijk van Annieke?

Kortom, een hele boel vragen waar wij geen antwoord op hadden. Maar meer en meer begint het te kriebelen…

Laat een bericht achter

© 2023. "Travelbug On The Road". Travelbug Overland Asia.