We gaan weer!

Zoals velen van jullie inmiddels wel weten gaan we komende zomer weer op pad met de travelbug: we gaan voor 4 weken naar Namibië en Botswana! Tijdens onze reis zullen we regelmatig updates, foto’s, filmpjes delen en locaties versturen via de website 🙂. Sinds vorig jaar zijn we ook te volgen op Facebook voor wie dat leuk vindt.

De auto heeft een half jaar bij ons in de garage gestaan, het was een hele uitdaging om de auto erin en eruit te krijgen. Maar met de banden maximaal leeg, wat extra gewicht in de auto en veel mensen die mee keken of het kon is het gelukt en pastte de auto net over de drempel. Afgelopen twee weken zijn we druk geweest met de voorbereidingen van de auto inpakken, wat klusjes aan de auto, tent er weer op e.d.. De auto staat inmiddels in de haven van Rotterdam en zal komende week op de boot gaan naar Kaapstad.

IMG_5028.JPGIMG_5026.JPG

naamloos.png

Wij vliegen zelf begin augustus naar Kaapstad. We zullen dan door Namibië naar Botswana rijden om vervolgens in de Victoria Falls (Zimbabwe) de travelbug aan Jorine en Pascal over te dragen. Mama/Nora & Bertus zullen nog een aantal dagen met ons mee reizen. Zoals jullie op de foto kunnen zien zijn we druk bezig met de planning, dingen reserveren e.d.

We hebben er al erg veel zin in, nog even geduld!

 

Liefs, Daan & Annieke

IMG_5044.JPG

5 reactie op “We gaan weer!

  1. Saskia en Dick

    Grote plannen, boeiend avontuur! We blijven graag op de hoogte. Een Reiskever lijkt ons als kameraad beter dan een Mafkees en met de eerste hadden jullie al (goede) ervaring , weten we! Tot zo , bij de Monsters in Zwolle. Saskia + Dick.

Laat een bericht achter

© 2023. "Travelbug On The Road". Travelbug Overland Asia.