Een nieuw avontuur…. IJSLAND!

Na een fantastisch wereldreis met de travelbug hebben we besloten om nog een keer met de auto op pad te gaan. Helaas geen 7 maanden deze keer, maar 4 weken IJsland moet ons toch dat mooie gevoel weer laten ervaren.

Vorig weekend hebben we in Annen de laatste dingen geklust aan de auto (bedankt maar weer Bart!!) en hebben we de travelbug mee genomen naar Zwolle. We vonden t allebei een heerlijk gevoel om weer in te stappen in de vertrouwde auto. De auto is inmiddels helemaal ingepakt, want aanstaande maandag gaan we de auto in de container zetten in Rotterdam.

Het plan is als volgt: de travelbug wordt naar IJland verscheept. Wij zullen op 30 juli die kant op vliegen. We halen de travelbug op in de haven van Reykjavik op en hebben dan 3 weken de tijd om IJsland te verkennen. Na 3 weken zullen we Jorine & Pascal ophalen bij het vliegveld en hebben we nog een week met z’n vieren. Vervolgens vliegen wij terug en zullen zij met de travelbug over IJsland rijden. Uiteindelijk zullen zij de auto weer terug inschepen.

Wij hebben er mega veel zin in! Ook deze keer zullen we weer proberen om regelmatig updates, foto’s, filmpjes en locaties te versturen via de website 🙂

Liefs, Daan & Annieke

IMG_3604.JPG

IMG_3607.JPG

4 reactie op “Een nieuw avontuur…. IJSLAND!

Laat een bericht achter

© 2023. "Travelbug On The Road". Travelbug Overland Asia.