Filmpje over de voorbereidingen

image

Hoi allemaal,

De afgelopen weken is er ontzettend hard geklust, met als resultaat dat de auto af is 🙂 Dankzij alle hulp afgelopen weken is het gelukt, heel erg bedankt allemaal!

Ook het verhuizen is inmiddels begonnen, de dozen hebben we al weg gebracht, komend weekend de kasten/meubels en laatste dingen. En verder staan er nog een heleboel kleine dingen op ons programma, zoals kaarten voor de gps, boeken op de ereader, inentingen, de satelliettelefoon instellen etc. En op dit moment zijn we in Brussel voor het regelen van de laatste VISA. Het begon met ophalen bij Turkmenistan: kon alleen op maandag, echt niet op vrijdag. Volgende dag weer gebeld: vrijdag is prima. Dus we hebben onze paspoorten opgehaald en kregen deze buiten op de trap uitgereikt. Vervolgens zijn we naar tjatikistan ambassade gegaan: daar konden we onze paspoorten woensdag weer ophalen – is eerder ook mogelijk? – Nee woensdag – maar we zijn alleen vandaag in Brussel – maandag dan – is vandaag niet mogelijk? – Oke, kom maar om 12.00 uur terug! Dus we zijn nu de toerist aan het uithangen in Brussel en hebben straks als het goed is alle visa die we vooraf konden regelen!

Wij hebben er allebei erg veel zin in!

Daan & Annieke

5 reactie op “Filmpje over de voorbereidingen

 1. Wat een leuk filmpje! Ik ben heel benieuwd naar al jullie avonturen en verhalen straks. Maar eerst vanmiddag nog even bijkletsen en afscheid nemen.

  Tot straks!

 2. En dan is het morgen eindelijk de dag van vertrek. Een hele goede en mooi reis. Ik blijf jullie volgen.
  Groetjes, Myrna

 3. Dag Annieke!
  Wat een geweldig avontuur… Ook de voorbereidingen zien is leuk. Goed aangepakt en nu echt weg! Eindelijk…..
  Ik ga jullie volgen… Ontzettend genieten en neem de tijd om alle indrukken te verwerken. Knuffel

Laat een bericht achter

© 2023. "Travelbug On The Road". Travelbug Overland Asia.