Budapest

Hoi,

Ons eerste berichtje terwijl we onderweg zijn. We zijn op dit moment in Budapest. Na de eerst nacht wildkamperen in Tsjechië staan we nu op een camping midden in de stad, dus gisteravond hebben we de stad bekeken. Het is hier heerlijk qua temperatuur, overdag korte broek en t-shirts en s avonds niet te warm om te slapen.

Tot nu toe gaat alles prima met de auto, uiteraard hebben we al wat dingen verplaatst en anders opgeruimd maar grotendeels bevalt het erg goed. We hebben alleen nog problemen met de koelkast, die vindt dat hij af en toe ineens moet gaan vriezen.

Ter info: we gaan proberen elke dag aan het eind een gps update te versturen via de satelliettelefoon. Dit verschijnt dan even later op de kaart op onze site. Dus mocht je precies willen weten waar we zijn, dan kun je dat op die manier zien. En mocht je het leuk vinden een mail te krijgen als we een nieuw berichtje plaatsen: vul gerust je mailadres in.

Liefs van ons!

ps: Leuk dat jullie er waren zaterdag! We vonden het erg geslaagd 🙂

ps2: We hebben net foto’s geüpload.

2 reactie op “Budapest

  1. Wat is het super leuk om jullie zo te kunnen volgen… en leuke foto’s en filmpjes, wouww, stoer hoor.. ben benieuwd naar meer…liefs

Laat een bericht achter

© 2023. "Travelbug On The Road". Travelbug Overland Asia.