Nog drie weken…

Er is een heleboel gebeurd sinds we besloten hebben dat we gaan. Het is eigenlijk niet eens samen te vatten in een verhaaltje. Zoals iedereen wel weet zijn we ongelooflijk druk geweest. Ze zeggen dat je een jaar nodig hebt om dit voor te bereiden, helaas hadden wij deze tijd niet. En dat hebben we geweten ook. We zijn elke minuut vrije tijd bezig geweest met de voorbereidingen. Vooral het klussen aan de auto heeft meer tijd gekost dan we dachten. Zie voor het precieze klus project en de foto’s hiervan de voorbereidingen.

Annieke moet nog 6 dagen werken in totaal, voor Daan zijn het er nog ongeveer 12. De overige dagen zijn we druk met klussen, verhuizen, inpakken en dingen regelen (nog een keer naar Brussel, website, adreswijzigingen, tandarts, inentingen, boeken op ereader en nog een heleboel andere klussen). We hebben er erg veel zin in, al komt het afscheid nemen ook wel dichtbij! Het is vreemd om iedereen voor het laatst echt te spreken, voor ons afscheidsfeestje. We gaan het contact met iedereen zeker missen!

Hopelijk zien we jullie die dertigste!

Groetjes, Daan & Annieke

2 reactie op “Nog drie weken…

  1. Annemieke en Daan, heel veel succes met de laatste loodjes. En heel veel plezier tijdens jullie reis. Bedankt dat we een heel klein stukje van jullie voorbereidingen mochten verzorgen!
    We gaan jullie avonturen volgen.

Laat een bericht achter

© 2023. "Travelbug On The Road". Travelbug Overland Asia.